Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αστέριος Γαβότσης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου στο ραδιόφωνο του ALFA για θέματα πυροσβεστικής προστασίας.

Στο ραδιόφωνο του ALFA μίλησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και αναφέρθηκε στις ελλείψεις πυροσβεστικών μέσων αλλά και στις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος.

«Για περίπου 1500€ ανταλλακτικών, δεν υπάρχουν διαθέσιμα, και κατά συνέπεια υπάρχει μέγιστος κίνδυνος σε μια ενδεχόμενη πυρκαγιά, να υπάρχει πρόβλημα μη έλευσης των πυροσβεστικών», δήλωσε στον Alpha96.5 ο Αστέριος Γαβότσης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου, για τις ελλείψεις στην πυροσβεστική και τον ρόλο του δήμου στην κάλυψή τους, ενώ συμπλήρωσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε καμία άλλη λύση».
Για το αν είναι αρκετά τα δύο διαθέσιμα οχήματα για την αντιπυρική περίοδο, ο δήμαρχος είπε: «Με όλη την ευχή μας, ότι δεν θα έχουμε καταστάσεις τραγικές, νομίζω ναι, βοηθούν, αρκεί να είναι λειτουργικά, για το οποίο και ‘μεις βοηθάμε, και να γίνει άμεση παρέμβαση».

Ο κύριος Γαβότσης, υπογράμμισε πως δεν έχει υπάρξει περιστατικό να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει η πυροσβεστική σε περίπτωση πυρκαγιάς, λόγω των ελλείψεων, ωστόσο ο δήμος είναι σε ετοιμότητα. «’Ήδη έχουμε επιληφθεί της αποκατάστασης των δρόμων που οδηγούν στα δάση».


Ακούστε ΕΔΩ 02:41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.