Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Προσλήψεις ημετέρων στο Ωραιόκαστρο

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του δημάρχου, που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις τελευταίες αυτοδιοικητικέςεκλογές, συγγενικά πρόσωπα μελών του δημοτικού συμβουλίου, φίλοι και ψηφοφόροι του Δημήτρη Σαραμάντου, συγκαταλέγονται, όπως καταγγέλουν μέλη της αντιπολίτευσης του δήμου, μεταξύ άλλων στη λίστα με τους προσληφθέντες συμβασιούχους στο δήμο Ωραιοκάστρου.

3 σχόλια:

  1. Μα πως είναι δυνατόν «ευυπόληπτοι» υποτίθεται πολίτες να υφίστανται τη βάσανο της ξεφτίλας. Πως είναι δυνατόν υποψήφιοι του χθες που κατακεραύνωναν τον πρώην Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, σήμερα με την πράξη τους να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν. (Εάν πραγματικά έχουν ανάγκη οι ίδιοι και οι συγγενείς αυτών τους μισθούς των δύο μηνών, τότε τι ποιό αξιοπρεπές από το να κάνουν αυτό για το οποίο προσελήφθησαν, δηλαδή συνοδοί απορριμματοφόρου και όχι συνοδοί…δημάρχου). Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιόζηδες άπαντες!!!!!!!! Ε ρε Μπάτ(σ)ος που τους χρειάζεται!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κατηγορείται η δημοτική αρχή για παράτυπες προσλήψεις, καλό θα είναι να αναφέρεται και ποια ακριβώς διάταξη νόμου παραβιάζεται στη συγκεκριμένη διαδικασία προσλήψεων. Επίσης όταν κακώς προσλαμβάνεται ένας υπάλληλος σε ένα δήμο, τότε φαντάζομαι το δημοσίευμα θα πρέπει να αναφέρει ποιος ή ποια θα έπρεπε να προσληφθεί στη θέση του και με ποια κριτήρια. Διαφορετικά το δημοσίευμα δημιουργεί μόνο εντυπώσεις από τις οποίες θα επωφεληθεί ενδεχομένως η αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.