Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ" . ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Το Δ.Σ ΜΠΣ Μεσαίου Θεσ/νίκης "Νέα Κοτύωρα", ομόφωνα με ψήφισμα του απορρίπτει και καταδικάζει τους ισχυρισμούς του υπουργού παιδείας και θρησκευμάτων Νίκου Φίλη, που αμφισβητεί την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και καλεί τον πρωθυπουργό να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του γιατί με τέτοιες δηλώσεις, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην υπόθεση της αναγνώρισης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, από τους Διεθνείς οργανισμούς και τον ΟΗΕ.
Με λύπη μας βλέπουμε τους Τούρκους να πανηγυρίζουν και στα πρωτοσέλιδα τους να υμνούν τον υπουργό παιδείας της Ελλάδος για τις δηλώσεις του αυτές και εμείς ως ποντιακός Ελληνισμός που κατοικεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να αισθάνεται για ακόμη μια φορά προδομένος!
Η 19η Μαίου της ημέρας της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, είναι αναγνωρισμένη ομόφωνα από την βουλή των Ελλήνων, το Φεβρουάριο του 1994 και κανένας πολιτικός δεν μπορεί να την αμφισβητήσει και να την αλλάξει.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.