Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Επιστολή Αστέριου Γαβότση στους εργαζόμενους του Δήμου Ωραιοκάστρου





                                      Ωραιόκαστρο 22/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22.5.2014
Επιστολή Αστέριου Γαβότση στους εργαζόμενους του Δήμου Ωραιοκάστρου
Φίλες και φίλοι,
Η «Πολιτεία με Όραμα» και εγώ προσωπικά απευθυνόμαστε σε εσάς, σ’ όλους τους εργαζόμενους του δήμου, με ειλικρίνεια όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο από τη θέση της διοίκησης στον πρώην δήμο Μυγδονίας, όσο και από τη θέση της αντιπολίτευσης στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου υπερασπίστηκα το δικαίωμα όλων των εργαζομένων να έχουν σταθερή εργασία και θα συνεχίσω να το κάνω και από τη θέση της επόμενης διοίκησης του δήμου, η οποία θα προκύψει την ερχόμενη Κυριακή με τη βοήθεια όλων σας.
Να είστε πεπεισμένοι ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό σας. Δεσμεύομαι για την πλήρη αξιοποίηση του έμψυχου και άψυχου δυναμικού του δήμου καθώς και για την πλήρη αποκατάσταση των όποιων ανισοτήτων έχουν δημιουργηθεί. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας.
Φίλες και φίλοι,

Η «Πολιτεία με Όραμα» διεκδικεί το δήμο Ωραιοκάστρου, διεκδικούμε την πόλη που οραματιζόμαστε, την πόλη που μας αξίζει. Από θέσεις αρχής και ιδεών, τασσόμαστε ολοκληρωτικά υπέρ της δημιουργίας μιας ζωντανής και δημοκρατικής τοπικής κοινωνίας, που θα συζητά, θα διαβουλεύεται, θα αγωνίζεται και θα αντιστέκεται!

Μόλις λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών συγκεκριμένοι κύκλοι διαδίδουν ανυπόστατες φήμες για τις προθέσεις μου, σε περίπτωση που αναλάβω τη δημοτική αρχή, αναφορικά με όλους εσάς, τους εργαζόμενους του δήμου.
Η ανηθικότητα των διαδόσεων με αναγκάζει να εκφράσω, για ακόμη μια φορά, τη βαθιά μου πεποίθηση ότι οι εργαζόμενοι του δήμου, οι οποίοι επιτελούν ένα σημαντικό έργο, πολλές φορές με αυταπάρνηση, αποτελούν ζωτικό κομμάτι της πόλης μας.
Με αναγκάζουν να διατυπώσω, για ακόμη μια φορά, την άποψή μου, ότι η πόλη μας χρειάζεται πρωτοβουλίες για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, για να μειωθεί δραστικά η ανεργία και επ’ ουδενί να μειωθούν οι ήδη υπάρχουσες.
Με τιμή,

Αστέριος Γαβότσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
«Πολιτεία με Όραμα» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.