Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες και κάλεσμα του Σωτήρη Μπάτου

Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τον όμορφο κοινό αγώνα που δώσαμε αλλά και για την έμπρακτη στήριξή σας στην κάλπη. Η ψήφος του καθενός και της καθεμίας από εσάς αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή αλλά και ευθύνη. Καθήκον μου από εδώ και πέρα είναι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Την προηγούμενη Κυριακή στηρίζοντας την "Αλληλεγγύη" και τον Απόστολο Τζιτζικώστα κάναμε το πρώτο βήμα για μία πραγματικά ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση πέρα από κομματικούς εναγκαλισμούς και εξαρτήσεις.
Αυτή την Κυριακή θα ολοκληρώσουμε αυτήν την επιλογή μας στέλνοντας το ισχυρό αυτό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Για μία Αυτοδιοίκηση με επίκεντρο τον άνθρωπο, στην υπηρεσία του πολίτη.
Σας καλώ να στηρίξουμε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά τις εκλογές για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη, για μία καλύτερη Μακεδονία.
Στη Μακεδονία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε ΕΝΑ.


Μπάτος Σωτήρης
Μηχανολόγος Μηχανικός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.