Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-2

Πέντε στα πέντε… ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου!Eisodos1

Όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου πήρε το «τρίποντο» και συνέχισε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Σάββα Κοτσέρογλου μπήκε αποφασιστικά στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 3′, άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα φάουλ του Ουσταμπασίδη, ο Κωσταντάκας με κεφαλιά τροφοδότησε τον επερχόμενο Μουμτζίδη, γράφοντας ο τελευταίος το 1-0. Στη συνέχεια, ο Κεραυνός έχασε και άλλες ευκαιρίες να κάνει το 2-0, παρόλα αυτά ο γκολκίπερ Μαυρομάτης έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Δόξας Δρυμού μπήκαν πιο δυνατά, με σκοπό την ισοφάριση, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, συναντώντας όμως πολλές δυσκολίες για να πατήσουν περιοχή. Από την άλλη πλευρά, ο Κεραυνός βρήκε ανοιχτούς χώρους και με τους γρήγορους πλάγιους Εξαδάχτυλο και Τάσιο, ήταν αυτός που δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες.
Σε μία από αυτές, σε βολέ του τερματοφύλακα Πάφρα, η άμυνα του Δρυμού κοιμήθηκε και ο Τάσιος βρέθηκε απέναντι στον Μαυρομάτη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, στο 67ο λεπτό. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, με τους γηπεδούχους ουσιαστικά να παραδίδουν τα… όπλα. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη του Κεραυνού, ο οποίος δείχνει να πιάνει ρυθμό και να μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στην διεκδίκηση των πρώτων θέσεων.
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: ΓΚΟΡΤΖΙΛΑΣ    ΒΟΗΘΟΙ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ- ΝΤΑΡΗΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ(ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ):
 ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, Τσοπουριδης, Γιαννακιδης Α., Ναλπαντης, ΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ, Κοσμουδης (79′ Γερμαλιδης), Βουτσας, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΒΑΝΑΗ, ΚΟΥΤΣΟΥΤΗΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ(ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ): ΠΑΦΡΑΣ, Λιωτηρης, Τοπαλιδης, ΜΑΡΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, Ουσταμπασιδης, ΤΑΣΙΟΣ (78′ Δαηλίδης), ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ, Κωσταντακας, Γαβριδης (76′ Πουσουλιδης), ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΣ
Φωτορεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης

Πηγή: http://www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.