Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην αγορά του Ωραιοκάστρου.

Δελτίο τύπου, 1-3-2014.
Περιοδεία στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου του Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, πρώτη μέρα της Άνοιξης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γιώργος Παπακωνσταντίνου συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και υποστηρικτές του Εκλογικού Συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση.


Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συνομίλησε με τους καταστηματάρχες αλλά και με τους επισκέπτες των καταστημάτων για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την πτώση του τζίρου και την αδυναμία τους να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι “έχουμε προγραμματίσει μια σειρά περιοδειών, τόσο στο Ωραιόκαστρο όσο και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, με σκοπό την απευθείας συνομιλία με τις τοπικές κοινωνίες, την καταγραφή από πρώτο χέρι των προβλημάτων και των ελλείψεων που υπάρχουν καθώς και των προτάσεων των κατοίκων. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Με τις περιοδείες μας θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στους Δημότες, να ακούσουμε τις προτάσεις τους, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερα το προεκλογικό μας πρόγραμμα το οποίο προτάσσουμε ως νέος εκλογικός συνδυασμός και ζητάμε από τους δημότες στις εκλογές του Μαΐου να μας δώσουν την δυνατότητα να το υλοποιήσουμε. Υπάρχουν προβλήματα σοβαρά και δυσεπίλυτα που η οικονομική κρίση τα έχει κάνει σύνθετα και μαστίζουν την επιχειρηματικότητα του Δήμου μας. Η ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των τοπικών αγορών αποτελεί βασικό πυλώνα της Νέας Πρότασης για την αγορά της πόλης και τη γενικότερη τοπική επιχειρηματικότητα”.

Ο εμπορικός κόσμος του Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκε θετικά στην επίσκεψη των νέων υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων ενώ υπήρξαν και αρκετοί καταστηματάρχες που δήλωσαν ευθέως την στήριξή τους στον Εκλογικό Συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.