Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Χρ. Χατζηπαραδείσης: Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΣΑΠΙΟΥ»ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΣΑΠΙΟΥ»ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!
Η Δημοκρατία είναι μια ζωντανή αέναη δημιουργική πράξη που προαπαιτεί την ίση συμμετοχή όλων των πολιτών. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική αρχή,το Δημοτικό Συμβούλιο ως ανώτατο όργανο Διοίκησης του Δήμου,αντιπροσωπεύει και εκφράζει τη βούληση των πολιτών. Η εντιμότητα, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα,είναι βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν μια αυτοδιοικητική χρηστή Διοίκηση. Εάν μέρος αυτών των χαρακτηριστικών,η όλα, υποθηκευτούν στο βωμό των πελατειακών σχέσεων και ενίσχυσης του «εγώ» μέσα από επικοινωνιακά πολιτικά παιχνίδια,τότε η αυθάδεια και ο κυνισμός μετατρέπονται σε προδοσία του εκλογικού σώματος που σε εμπιστεύθηκαν. Η χθεσινή δήλωση ανεξαρτητοποίησης του άξιου και έντιμου συναδέλφου μου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Τσιτσικλή ,δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία,για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου.Η έλλειψη επικοινωνίας και ενημέρωσης,η περιθωριοποίηση,η αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων και η αναποτελεσματικότητα,είναι βαρύ και ανήθικο φορτίο να κουβαλήσει ένας έντιμος και αξιοπρεπής αυτοδιοικητικός,που σέβεται τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του. Δεν μπορούν πλέον να αποποιηθούν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες τους,για όσα αρνητικά συμβαίνουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου.Αυτοί που στο όνομα του εξορθολογισμού του Δήμου,σιτιζόμενοι στο πρυτανείο της εξουσίας και κάνοντας πολιτική καριέρα,έχοντας ως αναφορά την αυτοδιοικητική εξουσία. Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου,αγνόησε με επιδεικτική αλαζονεία όλες τις έγκαιρες προειδοποιήσεις κινδύνου και ξόδεψε πολύτιμο κεφάλαιο εμπιστοσύνης,προσπαθώντας να ισορροπεί με περισή διάχυτη αντιπνευματικότητα. Η διοίκηση Σαραμάντου απεδείχθει,ότι δεν άξιζε να εκπροσωπήσει το Δήμο Ωραιοκάστρου,είναι κατώτερη των προσδοκιών και αξιώσεων των πολιτών του Δήμου..Αντί να επιλύει τα προβλήματα μπροστά στην οικονομική περιδίνηση που περιήλθαν οι πολίτες και να δίνει όραμα ζωής και ελπίδας,καταφεύγει στις γνωστές μεθόδους,διοίκηση με πονηριές, μεθοδεύσεις,απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου με πλήρη συσκότιση. Ουσιαστικά είναι η προέκταση του «σάπιου»πολιτικού συστήματος. Αυτό το «καρτέλ» της εξουσίας,πρέπει να σπάσει και θα σπάσει οριστικά στις 25 Μαίου 2014.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.