Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Περιοδείες του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου Γ. Εδιρνέλη.


Δελτίο τύπου, 2-3-2014.

Την Παρασκευή το απόγευμα της 28-2-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γρηγόρης Εδιρνέλης με τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ», κ.κ Κοσμίδη Παντελή και Νίκο Πασσιά επισκέφθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικού Συλλόγου της Δόξας Δρυμού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δρυμού. Άκουσαν τα υπαρκτά προβλήματα των δύο συλλόγων και αφουγκράστηκαν τη δυσαρέσκειά τους από την εγκατάλειψη της Δημοτικής αρχής στο αγώνα που δίνουν μόνοι τους για την επιβίωση του υγειούς ερασιτεχνικού αθλητισμού, του πολιτισμού και της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου τους.


Το Σάββατο 1η Μαρτίου η Δ.Κ.Π.Ω. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με τον επικεφαλή της Γρηγόρη Εδιρνέλη και τα μέλη της Νίκο Τσιτάκη, Μαρία Ζαφρατζά, Νίκο Πασσιά, Δημήτρη Σπανούδη, Πασχάλη Χρυσολόγου και Δημήτρη Γκατζόλη, περιόδευσε στα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Περιφέρειας της Μυγδονίας. Εκεί συνομίλησαν με την πολύπαθη τρίτη ηλικία από το Δρυμό, τη Λητή και το Μελισσοχώρι, άκουσαν τα προβλήματα, τα παράπονα, τις απόψεις και τις θέσεις τους για τα χωριά τους αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Διαπίστωσαν την απογοήτευσή τους από την απουσία της σημερινής Δημοτικής αρχής αλλά και από τις υποσχέσεις των παλαιών δημοτικών «αρχόντων» που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.

Η Δ.Κ.Π.Ω «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δεσμεύεται ότι θα σταθεί αληθινός αρωγός των δημοτών για καλύτερες συνθήκες ζωής. Οραματίζεται ένα Δήμο συμπαραστάτη του πολίτη στην κλιμακούμενη δύσκολη καθημερινότητά του. Δηλώνει ότι δεν θα συναγωνιστεί τους άλλους συνδυασμούς, στο συνήθη για αυτούς, πλειστηριασμό αίολων, ανεδαφικών και ανέξοδων υποσχέσεων που διαρκούν μέχρι τις τοπικές εκλογές, αλλά θα κοιτάζει τους πολίτες στα μάτια σε όλη την διάρκεια της αυτοδιοικητικής της θητείας.

Δ.Κ.Π.Ω «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.