Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Στον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου το θέμα του ΙΚΑ Μυγδονίας, από τον Ασ. Γαβότση.


 Με επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Μυγδονίας και επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», Ασ. Γαβότσης  προς τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου, θέτει το θέμα της λειτουργίας του ΙΚΑ Μυγδονίας. Η λειτουργία του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο δημοτικό διαμέρισμα της Λητής που εξυπηρετεί όλη την περιοχή της Μυγδονίας και η επαρκής στελέχωσή του για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασφαλισμένων  θεωρείται ζωτικής σημασίας. 



Ακολουθεί η επιστολή του Ασ. Γαβότση.
Κύριο
ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά στη δημόσια υγεία των πολιτών του πρώην Δήμου Μυγδονίας, Δημοτικό Διαμέρισμα Λητής.
Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα του ΙΚΑ που λειτουργεί αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό λόγω συνταξιοδότησης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να  εξυπηρετήσει τους πολίτες και να αναγκάζονται να μεταβαίνουν σε άλλα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά.
Η ταλαιπωρία των πολιτών εκτός Δημοτικής Ενότητας είναι μεγάλη, ενώ λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα κίνησης, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η υγεία τους και να υποβαθμίζεται το βιοτικό τους επίπεδο.
Παρακαλώ για τη δική σας παρέμβαση προκειμένου να στελεχωθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα το κατάστημα του ΙΚΑ στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λητής για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών, πριν κλείσει οριστικά.


Με εκτίμηση

  
Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών              
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.