Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

'Παγωμένο ποδαρικό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.





ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (Κόκουλας Κ): Έχοντας την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι προπαίδες του ΔΑΣΩ κατάφεραν να ηττηθούν από τον Ελευθεριακό αφού έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες να σκοράρουν με 2-0. ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Νικολαίδης, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Βασιλείου, Γραβάνης, Γάβρης, Τουλκάι,Ζιρνίδης.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Παίζοντας με σημαντικές ελλείψεις οι τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ δεν απέφυγαν την ήττα απέναντι στην ομάδα του Α.Ε. Ευάσμου με σκόρ 6-3. ΔΑΣΩ: Ψάλτης, Γυλλός, Πολίτης, Κοκολινάκης, Χ΄΄Παρασκευάς, Τουλκάι, Ναλμπαντίδης.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Έσπασε το σερι των θετικών αποτελεσμάτων για τους τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ αφού ηττήθηκαν με 7-4 από την ομάδα του Ντίνου Κούη.
ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Κόκκαλης,Τσιλιμπόνης, Κράστα, Καραγιάννης, Ποιράζης, Αντωνιάδης.
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (Χαλιαμπάλιας Ζ): Νέα μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, πρόσθεσαν οι προτζούνιορ 2003 του ΔΑΣΩ στο ενεργητικό τους, απέναντι στην ομάδα του Καλοχωρίου με σκορ 11-0. ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Αγγίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Κοκολινάκης, Πάγιος, Παπαιωάννου, Παπαφιλίππου,Τούνης.
ΠΑΙΔΙΚΟ ( Xαλιαμπάλιας Ζ): Μετά από ένα αμφίροπο παιχνίδι οι παίδες του ΔΑΣΩ γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-2 από τον Οδυσσέα Κορδελιού.
ΔΑΣΩ: Βασιλάκης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Γεωργιάδης, Κοτσικάρης, Νεστορίδης Τεζαψίδης , Κάτσιος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Ντεμίρι.
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (Καπασακάλης Α.): Ήττα με σκορ 2-0 για τους μικρούς προτζούνιορς του ΔΑΣΩ με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.
ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα για τους μπαμπίνο του ΔΑΣΩ με 4-1 απέναντι στην ομάδα της Α.Ε.Ω. καθώς είχαν να αντιμετωπίουν σαφώς μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους.
ΔΑΣΩ: Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Κοκολινάκης, Κυριαζής, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.