Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η αθλητική δραστηριότητα του τμήματος προτζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Γλυκιά ήττα (2-0) υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν το αποτέλεσμα για το τμήμα των προτζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα των προτζούνιορ της ομάδας του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Νίκου Μίντη, “κέντησαν” καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα το ποδοσφαιρικό γήπεδο πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση παρά την ήττα, στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη το Σαββάτο στις 16/2/2013 ανάμεσα στις 2 ακαδημίες.


    Αν και μικροί ηλικιακά οι αθλητές της ακαδημίας μας, φάνηκαν για ακόμη μια φορά πολύ “μεγάλοι” ποδοσφαιριστές. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων!
   Αθλητές, γονείς, προπονητής και διοίκηση σε κλίμα γιορτινό, μεταφέρθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στους Ταγαράδες, με πούλμαν του ταξιδιωτικού γραφείου excellenttravelservicesπου εδρεύει στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χορηγία στην ακαδημία μας.
Η 13η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε στις 10/2/2013 και το τμήμα των τζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ αντιμετώπισε τους ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΙΩΝΙΑΣ τους οποίους και νίκησε με σκορ 6-0!
  Ο αγώνας των προτζούνιορ αναβλήθηκε.
  Τέλος στην 14η αγωνιστική στις 17/2/2013, το τμήμα τζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να νικήσει με 2-0 την ομάδα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ενώ το τμήμα προτζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, κατάφερε να σκοράρει μία φορά και να νικήσει και αυτό με την σειρά του  1-0 την ομάδα του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.