Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων στην Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                                                                                                         ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα παρευρεθεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή στις εγκαταστάσεις της  και ώρα 5 μ.μ. παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου.
     Ο Σύλλογός μας θα εκπροσωπηθεί από πολυμελή αντιπροσωπεία που θα στελεχώσει τα εξής τμήματα που θα εμφανισθούν εκεί και είναι τα εξής:
1) Χορωδία ποντιακού ρεπερτορίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παύλου Τσακαλίδη, ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται η κ. Λαρίσα Τσακαλίδου.
2) Χορωδία νεοελληνικού ρεπερτορίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου δ. Δήμητρας Ζησέκα, ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο κ. Χρήστος Συγγούνης.
3) Χορευτική ομάδα δημοτικών χορών που θ αποδώσει χορούς της Αλμωπίας, σε διδασκαλία της κ. Όλγας Πέλλα.
4) Χορευτική ομάδα ποντιακών χορών που θ αποδώσει χορούς του Πόντου, σε διδασκαλία του κ. Τάκη Ζερζελίδη.
     Προκειμένου ν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, ο σύλλογός μας έχει ναυλώσει δύο (2) πούλμαν τα οποία θ αναχωρήσουν απ το Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο στις 10 το βράδυ της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2013. Η επιστροφή της αποστολής αναμένεται το βράδυ της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου 2013 την ίδια περίπου ώρα.
     Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη αποστολή πολιτιστικού συλλόγου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα το εκτόπισμα του συλλόγου μας.
     Ευελπιστούμε στην καλύτερη εμφάνιση όλων των τμημάτων μας απ όλους τους υπόλοιπους συλλόγους.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.