Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Ωραιοκάστρου απο τον Ανέστη Πολυχρονίδη

   
   Tην υποψηφιότητα του για το δήμο Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε χθές το απόγευμα ο δημοτικός σύμβουλος, Ανέστης Πολυχρονίδης, ο οποίος τίθεται επικεφαλής του νέου συνδυασμού «Συνεργασία Τώρα».
   Στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στο Δασόκτημα "Bon Chateaux", στο Ωραιόκαστρο, η Ομάδα Πρωτοβουλίας μελών της δημοτικής παράταξης “Ωραιόκαστρο Τώρα” αποτελούμενη απο τον Κυριάκο Δούμπαλα πρώην πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, τον Γιώργο Παρισόπουλο πρώην αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας αλλά και τον ίδιο τον Ανέστη Πολυχρονίδη, ανακοίνωσε οτι προτείνει και στηρίζει την υποψηφιότητα ως δημάρχου Ωραιοκάστρου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στις 26 Μαίου 2019, τον Ανέστη Πολυχρονίδη.
   Ο Ανέστης Πολυχρονίδης, διετέλεσε πρώην αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου και αναπληρωτής Δημάρχου, επί θητείας του κ. Σαραμάντου.
   Στη λίστα που παρουσίασε ο κ. Πολυχρονίδης συγκαταλέγονται στελέχη της δημοτικής παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα» μεταξύ των οποίων ο σημερινός πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρ. Ζέγος, ο πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Γ. Τσαλίδης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στις προηγούμενες εκλογές αλλά και δημότες και των τριών δημοτικών ενοτήτων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.