Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Π. Τσακίρης: «Όλα οφείλονται σε εσάς τους πολίτες, είναι μεγάλη νίκη του Δήμου Ωραιοκάστρου»



Με ενθουσιασμό, χαμόγελα και αγκαλιές κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου υποδέχθηκαν στο εκλογικό του κέντρο στο Ωραιόκαστρο τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελή Τσακίρη, που επανεκλέγεται δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

«Όλα οφείλονται σε εσάς, τους πολίτες, όχι σε μένα, στο πρόσωπο το δικό μου αντικατοπτρίζεται η τεράστια νίκη του Δήμου Ωραιοκάστρου, σας ευχαριστώ. Ο έντιμος και ειλικρινής αγώνας πάντα δικαιώνεται στο τέλος. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους εσάς. Η δουλειά που έχουμε να κάνουμε από αύριο είναι μεγάλη, δεν σταματάει, συνεχίζουμε, οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους, η νίκη είναι τεράστια, χαρείτε την. Σας ευχαριστώ», τόνισε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο μήνυμά του μετά τo αποτέλεσμα των εκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.