Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

«Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Ωραιοκάστρου»

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι 

Α. Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, ως Αντιδημάρχους του Δήμου Ωραιοκάστρου, με θητεία εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, για τους εξής τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους.

1. Τον Αταμιάν Μπεδρός-Εσαή, ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, με θητεία από 13-06-2019 έως 31-08-2019.
2. Τον Κοϊτσίδη Παναγιώτη, ως Αντιδήμαρχο Διοικητικού-ΟικονομικούΠρογραμματισμού και Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου, με θητεία από 13-06- 2019 έως 31-08-2019.
 3. Τον Λοκοβίτη Νικόλαο, ως Αντιδήμαρχο, Παιδείας και Αθλητισμού με θητεία από 13-06-2019 έως 31-08-2019.
4. Τον Καραστερίου Ευάγγελο, ως Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας, με θητεία από 13-06-2019 έως 31-08-2019.
5. Τον Παναγιωτίδη Χρήστο, ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, με θητεία από 13-06-2019 έως 31-08-2019.

Β. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αταμιάν Μπεδρός-Εσαή, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Κοϊτσίδη Παναγιώτη.

Γ. Αναθέτει την κατά νόμο αναπλήρωση αυτού, στα καθήκοντά του ως Ληξιάρχου του Δήμου Ωραιοκάστρου, στους Αντιδημάρχους κ.κ. Αταμιάν Μπεδρός-Εσαή, Παναγιώτη Κοϊτσίδη, Λοκοβίτη Νικόλαο, για την Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου, τον Αντιδήμαρχο Καραστερίου Ευάγγελο, στην Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας, τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιωτίδη Χρήστο, στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας.

Δ. Αναθέτει την τέλεση των πολιτικών γάμων, εναλλακτικά με το Δήμαρχο σε όλους τους Αντιδημάρχους.

Ε. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μια ημερήσια εφημερίδα του νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δείτε ΕΔΩ τις αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.