Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου απαντά σε δηλώσεις προέδρου σωματείου του Δήμου μας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                   
Με  λύπη μας διαβάσαμε μία “κίτρινη “ επιστολή που αναρτήθηκε από blog του Δήμου μας ,με λασπολογικές και αναληθείς δηλώσεις και κατηγορίες απέναντι στον Σύλλογο μας ΚΕΡΑΥΝΟ Ωραιοκάστρου, από πρόεδρο Σωματείου του Δήμου μας, που αναφέρεται στην χρήση του δημοτικού γηπέδου σε επίσημους αγώνες της ΕΠΣΜ των μεγάλων αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας ποδοσφαίρου μας.
Δηλώνουμε ότι ντρεπόμαστε που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό παιδιών μετά από αυτή την επιστολή!Τονίζουμε στο εν λόγω σωματείο και τον πρόεδρο του ότι τα προηγούμενα χρόνια με προσωπικά έξοδα του σωματείου μας συντηρούσαμε τα γειτονικά γήπεδα του Μονολόφου και Νεοχωρούδας  για να παίζουν τα τμήματα μας κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο ίδιος !Επίσης αναφέρουμε ότι από φέτος με την έγκρισης του δήμου θα παίζουμε για κάποια παιχνίδια στο δημοτικό μας γήπεδο ,το οποίο επίσης βοηθάμε στην συντήρησή  του  με προσωπικά μας έξοδα.
Κύριοι σας τονίζουμε ότι για εμάς προέχει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών του δήμου και της ακαδημίας μας και δεν γίνεται να τα αφήσουμε να παίζουν σε γήπεδα ΄’χωράφια’’,ακατάλληλα και άκρως επικίνδυνα.Επίσης σε αυτά που αναφέρει για ανδρικές ομάδες να του τονίσουμε ότι η δικιά μας πρωταγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία ,αλλά ως σύλλογος θέτουμε τις προτεραιότητες μας και η μεγαλύτερη είναι η ασφάλεια των παιδιών του δήμου μας!
 Τον καλούμε  λοιπόν να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, να συμμετέχει μαζί μας ενεργά (οικονομικά) στην συντήρηση των γηπέδων και να προσπαθήσει να  βελτιώσει την δυναμική του ποδοσφαιρικού τμήματος της ακαδημίας του και να σταματήσει να προσπαθεί να δημιουργεί διάφορα ζητήματα στην δική μας, κάτι που εμείς δεν κάναμε ποτέ ούτε πρόκειται να κάνουμε.Είναι πραγματικά θλιβερό για προσωπικά μας συμφέροντα  να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών!   
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο για την στάση του στο συγκεκριμένο θέμα . 

                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.