Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΔΑΣΩ : ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, ο Αθλητικός Σύλλογος « ΔΑΣΩ» πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 27 Ιανουαρίου .

Παρόντες ήταν μικροί αθλητές των ακαδημιών και τα αντίστοιχα τμήματα ενηλίκων , βόλεϊ και μπάσκετ του συλλόγου , όλοι οι προπονητές , και οι γονείς των αθλητών.
Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, ο κος Μπάτος Στέργιος , γενικός γραμματέας του ΔΑΣΩ ,επεσήμανε ότι :
«Το όραμα της διοίκησης είναι, ο ΔΑΣΩ , να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια ένα πρότυπο αθλητικό σωματείο, το οποίο να προάγει τα αθλητικά ιδεώδη, να αναπτύσσει κοινωνικό ρόλο και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Ωραιοκάστρου» και συμπλήρωσε :

«Ο ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ανήκει στην κοινωνία της πόλης μας και θα υπηρετήσει πιστά τον ρόλο του, προσφέροντας νέα ταλέντα στον αθλητισμό και υγιείς ψυχικά και σωματικά ανθρώπους στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου. Όλοι εκείνοι που στηρίζουν με θυσίες και πράξεις τον Σύλλογο μας, ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν κοιτούν τα πράγματα να γίνονται, δεν γκρινιάζουν για όσα γίνονται, απλώς κάνουν κάτι ποιο σπουδαίο: Κάνουν τα πράγματα να γίνονται».
υπογράμμισε ακόμη «ότι είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην διοίκηση της ομάδας και νέα άτομα» 

Επιπλέον ευχαριστεί για την προσφορά τους στο μπουφέ την εταιρεία “Οικογένεια Πορτοκαλίδη” , την εταιρεία «Χατζάκου Γ. Αναστασία & ΣΙΑ Ο.Ε.», το αρτοποιείο «LEONE», καθώς επίσης και την προσφορά γονέων και παιδιών του Συλλόγου καθώς και όλες τις μητέρες που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Καλή Χρονιά σε όλους και πολλές αθλητικές επιτυχίες σε όλα τα μέλη μας.
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.