Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΒΟΛΕΪ ΔΑΣΩ : ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ




Μια γιορτή πριν τις Αγίες Ημέρες και την Πρωτοχρονιά οργάνωσε και πραγματοποίησε ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου όπου συμμετείχαν η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ και κορασίδες του Συλλόγου μας.



Στην γιορτή συμμετείχε επιπλέον το τεχνικό τιμ των ομάδων Πυργιώτης και Καρακώστα, οι έφοροι των τμημάτων Παυλίδης (γυναικών) και Λιάλιου (κορασίδων), αρκετοί γονείς καθώς και ο Γεν. Γραμ. του Συλλόγου μας Στέργιος Μπάτος ο οποίος δήλωσε: “Προσπάθεια όλων μας είναι καθημερινά να μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευχαριστούμε τους γονείς που βρίσκονται δίπλα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που είμαστε όλοι μαζί σε ένα πολύ μεγάλο γιορτινό τραπέζι. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για αυτά τα χαμόγελα, για αυτές τις όμορφες στιγμές. Καλή Χρονιά με Υγεία και επιτυχίες σε όλους και όλες”




Το κλίμα ήταν άκρως ευχάριστο, με τον σύλλογο να αποδεικνύει πως αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, στο τέλος αντάλλαξαν ευχές ενόψει της νέα χρονιάς.

Ευχαριστούμε τα “ Εστιατόρια ΧΟΥΤΟΣ” για το δείπνο, καθώς και τον κο Δόση Ελευθέριο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.