Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΔΑΣΩ ΒΟΛΕΪ : ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

Την ήττα γνώρισε το ΔΑΣΩ από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας   ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχασε στο Κονταξοπούλειο, από  την ομάδα της Καλαμαριάς  με σκορ 1-3. Έτσι τώρα είναι στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας.  
Κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας την αντίπαλο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Η ομάδα του ΔΑΣΩ πάλεψε μέχρι τέλους αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον αγώνα, ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να τον χάσει.


ΔΑΣΩ  (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Δόση, Πυργιώτη, Καριοφυλλίδου, Παπαδοπούλου, Μπαχαράκη, Γεωργιάδου (λ), Γκούντα, Χ΄ιωακείμ, Χ΄αντωνίου (λ), Μαλικά, Σκουλούδη,  Μπόσμαλη, Καλομοίρη.
  
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  (Σούρβαλης) :  Χατζανδρέα, Τσάνη(λ), Μίχου, Τζανέρη, Γκορίτσα, Σουλιώτη, Παπαδοπούλου(λ), Τουκμενίδου, Φωτοπούλου, Τσιφιτοπούλου, Συνεφιαρίδου, Μουρατίδου, Κυριακίδου, Ιορδανίδου.

Τα σετ : 25-16, 18-26, 17-25, 21-25

Διαιτητής        :  Ίσκας Α.
Σημειωτής     : Τράϊκου Α.


            Την Κυριακή   2-12-18 στις 18:00  στη Μηχανιώνα , η γυναικεία ομάδα του ΔΑΣΩ, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.