Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Πήρε βαθμό αλλά ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού στο τοπικό ντέρμπι της 25/11/2018 στο ΔΓ Μυγδονίας με 2--3(21-25)(25-20)(29-31)(25-15)(8-15), από την συνδημότισσα ομάδα του ΑΣ Ωραιοκάστρου.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού πλήρωσαν πολύ ακριβά το άγχος και τα πολλά λάθη απέναντι στα κορίτσια του ΑΣΩ και χάρισαν 2 πολύτιμους βαθμούς. Μετά από 7 συνεχόμενες καθαρές νίκες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, οι Πορτοκαλί συνεχίζουν να ηγούνται της κατηγορίας έχοντας τα λιγότερα χαμένα σετ και πλέον 3 βαθμούς διαφορά από τον Ατρόμητο Τριαδίου. Οι υποχρεώσεις του Μυγδονιακού συνεχίζουν με δυνατούς αγώνες, στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με την ΜΕΝΤ (2/12) και στο κύπελλο επίσης εκτός έδρας με τον Ηρακλή Γέφυρας (5/12).


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη, Θεοτή Αντωνία, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Μαράνα Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Καραντάκη Δήμητρα.
ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: (Βαγγέλης Ιωάννης, Αγγουράς Κων/νος) Παπαζαχαρίου Παναγιώτα (C), Καλτουρμίδου Μαργαρίτα, Παντελίδου Μελίνα - Ελένη, Ζηνωνίδου Μελπομένη, Τσιούπα Γεωργία, Καράτερζη Ευσταθία, Παρασκευοπούλου Χρυσούλα, Ιωαννίδου Φλώρα (L), Κυρμανίδου Μαρία (L), Χριστοφορούδη Αικατερίνη, Σωτηρίου Νεφέλη - Παναγιώτα, Μαρκάδα Βασιλεία, Πετρίδη Αικατερίνη, Φιλίππου Νίνα.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 
24. 11. 18
 
από: MyMGr
Το Σάββατο 24/11/2018 στο "Παλαιό" γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, οι τυπικά γηπεδούχες κορασίδες του Μυγδονιακού κέρδισαν με 3--2(24-26)(17-25)(25-21)(25-18)(15-7) και προκρίθηκαν στην Γ' φάση των 16 καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.
Οι κορασίδες της ΧΑΝΘ, εκματαλλευόμενες την φυσική τους έδρα, αιφνιδίασαν αγωνιστικά τα κορίτσια του Μυγδονιακού και κατάφεραν να προηγούνται με 0-2 στα σετ. Οι μικρές Πορτοκαλί με πείσμα και υπομονή οδήγησαν τον αγώνα στο τάι μπρέικ, όπου έπεισαν ότι δεν υπολόγιζαν σε τρίτο παιχνίδι.
Αφού ολοκληρωθεί η Β' φάση στις επόμενες ημέρες, η συνέχεια του πρωταθλήματος κορασίδων θα δοθεί μετά την κλήρωση που θα καθορίσει σε ποιoν από τους δύο ομίλους των 8 ομάδων θα συμμετέχει ο Μυγδονιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.