Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο Παντελής Σκαρλάτος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Ωραιοκάστρου.

Δυναμική εκκίνηση του Παντ. Σκαρλάτου ως υποψηφίου  Δημάρχου Ωραιοκάστρου

“ΑΝ.Α.Σ.Α. για το Ωραιόκαστρο” η ονομασία της κίνησης πολιτών που στηρίζει τον κ. Σκαρλάτο
 
«Μαζί θα αλλάξουμε το Ωραιόκαστρο, μαζί θα δώσουμε Ανάσα στον τόπο μας», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο  Παντ. Σκαρλάτος σε εκατοντάδες δημότισσες και δημότες του Ωραιοκάστρου το πρωί της Κυριακής, 18 Νοεμβρίου, ανακοινώνοντας επίσημα την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Ωραιοκάστρου.


Σε μία εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από πολλούς παρευρεθέντες ως δυναμικό ξεκίνημα , ο κ. Σκαρλάτος παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού, «αν.α.σ.α.» (Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης), που, όπως είπε, συγκροτείται με δύο βασικούς στόχους: τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του Ωραιοκάστρου και την ανάπτυξη του τόπου, που σήμερα γνωρίζει την παρακμή και την απαξίωση.

Σε μία κατάμεστη, από Δημότες  του Ωραιοκάστρου,  αίθουσα  πήραν το λόγο, πριν την κεντρική ομιλία του Π. Σκαρλάτου, άνθρωποι που τον  έχουν γνωρίσει ως επιχειρηματία και ως ενεργό πολίτη και κατέθεσαν  την άποψη τους για αυτόν.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Ευάγγελος Φυλακτός, καλλιτέχνης μαρμάρου και ιδρυτικό μέλος   της ελληνικής επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών της Ακρόπολης, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του προς τον Παντελή Σκαρλάτο, τονίζοντας ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ανάπτυξη του τόπου γιατί έχει δει σε αυτόν έναν άνθρωπο της αθόρυβης προσφοράς.

Κατόπιν, στο βήμα ανέβηκε  ο Γιώργος Καραμέρος, δημοσιογράφος και αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής, που επισήμανε ότι “είναι προνόμιο για την τοπική αυτοδιοίκηση ένας επιστήμονας, ένας επαγγελματίας , όπως ο Παντελής Σκαρλάτος να κατεβαίνει στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης για να προσφέρει στον τρόπο του”.

 Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β' Πειραιά. “Με κλειστά τα μάτια ''δαγκωτό'' στον Παντελή Σκαρλάτο, γιατί το αξίζετε”, είπε χαρακτηριστικά.

Στην κεντρική ομιλία , ο Παντελής Σκαρλάτος  αφού ευχαρίστησε  τους εκατοντάδες πολίτες του Ωραιοκάστρου οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν την πρωτοβουλία του, παρουσίασε τις βασικές αρχές που διέπουν την ιδρυτική διακήρυξη  της “αν.α.σ.α”“. Ο δήμος Ωραιοκάστρου ασφυκτιά. Θέλουμε να του προσφέρουμε την Ανάσα που έχει ανάγκη”, είπε ο Παντελής Σκαρλάτος.

“Στόχος μας είναι να δώσουμε ένα κινηματικό χαρακτήρα, να απελευθερώσουμε δυνάμεις της κοινωνίας και να στελεχώσουμε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς και με διάθεση προσφοράς στον τόπο”, πρόσθεσε.

“Το πλάνο δράσης μας καταρτίζεται σε δύο βασικούς άξονες: Στη βελτίωση της καθημερινότητας, κάνοντας τον δήμο μας φιλικό και ανθρώπινο και στην τοπική ανάπτυξη με ενίσχυση της απασχόλησης. Δεν  είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι απλώς ένας  επαγγελματίας  της παραγωγής , για αυτό μαζί  με όλους σας μπορώ να παράγω και πολιτική.

Μαζί θα αλλάξουμε το Ωραιόκαστρο, μαζί θα δώσουμε Ανάσα στον τόπο μας”, κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.