Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Προβάδισμα Ζορμπίδη στο ΕΕΘ και Παπαδόπουλου στο ΒΕΘ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σαφές προβάδισμα του νυν προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη και του συνδυασμού του «Ισχυρό Επιμελητήριο», δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του ΕΕΘ.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των συνδυασμών στα περίπου 1.380 πρώτα ψηφοδέλτια διαμορφώνονται ως εξής:

- Ισχυρό Επιμελητήριο (Ζορπίδης) - 63,5%, 653 ψήφοι
- Αλληλεγγύη Επαγγελματιών (Νικολόπουλος) - 34,7%, 364 ψήφοι

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ισχυρό προβάδισμα για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έχει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών, σε 1.300 ψηφοδέλτια ο συνδυασμός του κ. Παπαδόπουλου-«Βιοτεχνική Συμμαχία» συγκεντρώνει το 62% των ψήφων, έναντι 25.5% του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών Νέοι Ορίζοντες» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Φωτιάδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.