Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αστέριος Γαβότσης: Κάνω αποκεντρωμένη διοίκηση. Ο δήμαρχος πρέπει να "τραβάει" μπροστά στα μεγάλα έργα. Η καθημερινότητα είναι θέμα των αντιδημάρχων και τον προέδρων των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στους "ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ"

Κύριε Γαβότση, το "Όραμα" της "Πολιτείας", έχει ξεθωριάσει; 
Οφείλω να παραδεχτώ πως ναι, για ένα χρονικό διάστημα είχε συμβεί αυτό που λέτε. Θεωρώ όμως απόλυτα φυσιολογικό για οποιονδήποτε αναλαμβάνει τη "σκυτάλη" μιας νέας διοίκησης, να «διεκδικεί», τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, το δικαίωμα στην ... αποτυχία. 
Τον πρώτο καιρό; Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια κ. δήμαρχε... 
Αφήστε με να ολοκληρώσω την απάντησή μου για να καταλάβετε τι εννοώ.
Παραλάβαμε το "τιμόνι" του δήμου έχοντας και σχέδιο και όραμα στο μυαλό μας. Ένα προεκλογικό μανιφέστο, αν θέλετε. Δεν ήρθαμε για να συνεχίσουμε τίποτα από το παρελθόν. Αναλάβαμε τα ηνία έχοντας δικό μας σχέδιο και σκοπό. 
Όμως; 
Δυστυχώς όμως αναγκαστήκαμε να ασχοληθούμε με προβλήματα, τα οποία προέκυψαν στην αφετηρία της υλοποίησης των δεσμεύσεών μας, βγάζοντας εκτός πορείας το όποιο -πείτε το όπως θέλετε εσείς- σχέδιο ή όραμα είχαμε. Εδώ ήσασταν, το ζήσατε και το καλύψατε δημοσιογραφικά. Καταστροφές, πλημμύρες ακόμα και ανθρώπινες ζωές χαμένες... 
Ναι, είναι αλήθεια. 
Οι άσχημες αυτές καταστάσεις δεν κάνουν διακρίσεις σε διοικήσεις και δημοτικές παρατάξεις. Το μόνο που κάνουν είναι να χαράσσουν διαφορετικές ρότες. Πήγαμε πίσω λοιπόν σε κοινωνική πολιτική και σε μεγάλα έργα, στα οποία υπολείπεται ο δήμος μας. 
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.