Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ Μ.Π.Σ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ».

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 9.00μ.μ κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα», έγινε αλλαγή προσώπων σε θέσεις, στο Δ.Σ. Στην θέση του γενικού γραμματέα που κατείχε ο Γεώργιος Σ.Φωτιάδης, πήρε η Σοφία Χ.Μαρμαρίδου και την θέση του ταμεία που κατείχε ο Ραφαήλ Αμανατίδης πήρε η Ελπίδα Γρηγοριάδου. Οι αλλαγές έγιναν λόγο των πολλών υποχρεώσεων που είχαν οι προαναφερθέντες και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους.
Έτσι το Δ.Σ έχει ως εξής:
Πρόεδρος Θεόδωρος Αμανατίδης.
Αντιπρόεδρος Παύλος Λαζαρίδης, υπεύθυνος νεολαίας και μεγάλου χορευτικού.
Γενική Γραμματέας Σοφία Χ.Μαρμαρίδου.
Ταμίας Ελπίδα Γρηγοριάδου, υπεύθυνη τμήματος χειροτεχνίας.
Σύμβουλος Ελένη Κ.Φωτιάδου, χοροδιδάσκαλος και υπεύθυνη μικρών χορευτικών τμημάτων και ενδυμασιών.
Σύμβουλος Γεώργιος Σ.Φωτιάδης υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.
Σύμβουλος Ραφαήλ Αμανατίδης.


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ».

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7.00μ.μ πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ΜΠΣ Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα». Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας του χωριού Σταύρος Κυρσταυρίδης, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μεσαίου, Αναστάσιος Ι.Λαζαρίδης. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Αμανατίδης αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς, που είναι η συνεχίσει των δραστηριοτήτων του συλλόγου και ανέφερε τον μεγάλο στόχο που είναι η δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου. Στο τέλος επισήμανε την δραστηριοποίηση στον εθελοντισμό και εν συνεχεία ενημέρωσε τους κατοίκους για τις εγγραφές των παιδιών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. (χορευτικά, εκμάθηση λύρας, θεατρικό, χειροτεχνίας και σκίτσου).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.