Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Γιάννης Σαπάνης: Nέος πρόεδρος της Δόξας Πενταλόφου.

Ο Γιάννης Σαπάνης αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της Δόξας Πενταλόφου, μετά το διοικητικό αδιέξοδο του τελευταίου χρονικού διαστήματος.


Η Δόξα Πενταλόφου, μια από τις ιστορικές ομάδες του Νομού, ήταν κοντά στο χείλος του γκρεμού, αφού μετά τις διαδοχικές συναντήσεις, έτεινε όλο και πιο κοντά στο αδιέξοδο.

Τελικώς, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διαχειριστεί την κατάσταση ο Γιάννης Σαπάνης, ο οποίος φέτος λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού σταμάτησε το ποδόσφαιρο στον Πεντάλοφο και όπως όλα δείχνουν,θα αναλάβει την Δόξα έτσι ώστε να κατέβει την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει ακόμα και ο κ. Σαπάνης θα προσπαθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθούν τα λειτουργικά κόστη της ομάδας και να μην υπάρξει πρόβλημα στην συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μετά από αυτή την αισιόδοξη έκβαση του διοικητικού προβλήματος, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι διαβουλεύσεις με διάφορους μεταγραφικούς στόχους, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις σε όλα τα καυτά ζητήματα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.