Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Δελτίο τύπου


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ
 Την Κυριακή 1/6/2014 πραγματοποιήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση του Μυγδονιακού με τη συμμέτοχη μελών και πάρα πολλών γονέων των αθλητριών μας, ίσως για πρώτη φορά πέραν των 50 ατόμων.
  Την έναρξη της διαδικασίας ανέλαβε ο πρόεδρος κύριος Χρυσάφης Χαράλαμπος αναλύοντας τον διοικητικό απολογισμό του συλλόγου.
  Μετά ο ταμίας κύριος Λάκης Βασίλειος παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου.
  Στη συνέχεια αρκετοί γονείς των αθλητριών μας ρώτησαν και πήραν απαντήσεις από τα μέλη του Δ.Σ, για διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν.
  Τέλος το σώμα των μελών ενέκρινε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, ως επίσης και τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2014.

  Η συνέχεια της διαδικασίας περιελάμβανε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 Πριν την έναρξη των εκλογών το λόγο πήρε ο πρόεδρος κύριος Χρυσάφης Χαράλαμπος που εξέπληξε το ακροατήριο λέγοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο πρόεδρος συγκινημένος στην ομιλία του ανέφερε εν συντομία διάφορα σημαντικά γεγονότα στην πορεία της ομάδας από την ίδρυση της έως και σήμερα.   
  Κατέληξε πως δυο σημαντικοί λόγοι τον επηρέασαν να αποχωρήσει από τα διοικητικά του συλλόγου που ο ίδιος ίδρυσε και αγάπησε τόσο πολύ. Ο πρώτος είναι λόγος υγείας και ο δεύτερος η σιγουριά του για την ικανότητα των δοκιμασμένων στελεχών που εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν το έργο του.
  Σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα, και με την υπόσχεση του κυρίου Χρυσάφη ότι πάντα θα είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθά τα νέα μέλη του Δ.Σ. με τις γνώσεις και την εμπορεία του, διεξήχθηκαν οι εκλογές.
  Μετά την καταμέτρηση των ψήφων η εφορευτική επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
 Τα επτά μέλη που εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι:
ΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΑΡΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΟΥΡΛΕΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΣΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΣΑΚΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ.
Τα τρία κατά σειρά αναπληρωματικά μέλη είναι:
1) ΝΙΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ 2) ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3) ΓΙΩΡΑ ΜΑΡΙΑ.
  Για την εξελικτική επιτροπή εξελέγηκαν :
 Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μέλη: 1) ΤΡΑΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2) ΜΥΓΔΑΝΑΛΕΥΡΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ.
Αναπληρωματικό μέλος : ΠΟΥΛΕΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
  Τα επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει εντός μιας εβδομάδος να συνεδριάσουν για να εκλέξουν Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Ταμία και μέλη.    

 Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.