Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ






 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 Αγαπητέ νέε/α Δημότη/ισσα,
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα  βελτίωσης των βασικών ικανοτήτων των νέων ενήλικων (18-34 ετών) δημοτών μας, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η ένταξη ή προσαρμογή τους στον τοπικό κοινωνικό και επαγγελματικό ιστό, αποφάσισε  την εκπόνηση ενός Πιλοτικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ειδικά για αυτούς.
Καινοτόμο γνώρισμα του Προγράμματος αυτού είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή ενός ευέλικτου συστήματος δια βίου μάθησης και η χρήση μικτής μεθόδου εκπαίδευσης, με τον συνδυασμό συμβατικής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, που θα επιτρέπουν τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων χωρίς την παρακώλυση άλλων δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων τους.  
Στα πλαίσια της αρτιότερης σχεδίασης του συγκεκριμένου προγράμματος, κρίθηκε απαραίτητη η διερεύνηση των επιμορφωτικών αναγκών των νέων ενήλικων δημοτών μας. Για αυτό τον λόγο απευθυνόμαστε σε εσένα και σε παρακαλούμε να αφιερώσεις πολύ λίγο χρόνο για να συμπληρώσεις το doc ερωτηματολόγιο και να μας το αποστείλεις πίσω ηλεκτρονικά στην διεύθυνση paideia@oraiokastro.gr
Η συμμετοχή σου στην συγκεκριμένη έρευνα κρίνεται από τον Δήμο πάρα πολύ σημαντική, διότι θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε και να εκπονήσουμε Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες.
 
Ευχαριστούμε
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.