Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η απόφαση επικύρωσης των αποτελεσμάτων του δήμου Ωραιοκάστρου



ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 9774/2014
Αριθμός έκθεσης κατάθεσης πράξης 11215/2014
TO ΠOΛYMEΛEΣ ΠPΩTOΔIKEIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Μυρσίνη Κοντογιάννη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε Αναπληρωματική Πρόεδρος του Εκλογικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την υπ’ αριθ. 43/2013 απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου, Άννα Τσόρμπα, Πρωτοδίκη - Εισηγήτρια, Μαγδαληνή Πράσσα, Πρωτοδίκη, οι οποίοι ορίστηκαν με την υπ’ αριθ. 77/22-4-2014 Πράξη του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου και από τη Γραμματέα Σταυρούλα Κουκουλίδου.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του την 3η Ιουνίου 2014, ημέρα Τρίτη, για να αποφασίσει για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχικών και επαναληπτικών δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και 25ης Μαΐου 2014 και ανακήρυξης του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, των εκλεγέντων Δημάρχου, τακτικών κα αναπληρωματικών Δημοτικών Συμβούλων κάθε συνδυασμού, των τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων, των συμβούλων των τοπικών κοινοτήτων και των αναπληρωματικών τους, του Δήμου Ωραιοκάστρου, της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για τον οποίο δεν υποβλήθηκαν ενστάσεις κατά του κύρους τους...

Δείτε ολόκληρη την απόφαση εδώ:  https://docs.google.com/document/d/1JH9-bTrZm0J4smmDe7NvxSS-fsyXrtYPpadiMIyHfSw/edit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.