Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ & ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου Γαλήνης σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο EduAct - Δράση για την εκπαίδευση προσκαλεί όλα τα παιδιά καθώς και τους γονείς τους στη γιορτή λήξης για τη φετινή τόσο επιτυχημένη χρονιά.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 7 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο σχολείο για να μοιραστούμε με τα παιδιά μαζί μας, τις εμπειρίες που αποκόμισαν.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο όμιλος μοντέρνου χορού του σχολείου μας, που μαζί με τη δασκάλα τους κα Μαρία Χρυσανθοπούλου θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες που διδάχθηκαν καθόλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Στη συνέχεια θα υπάρχει διαδραστικό παιχνίδι με ρομπότ που θα φτιάξουν τα παιδιά. Η κατασκευή με το νέο ρομπότ EV3 θα συνδυαστεί με μια ομαδική, θεματική δραστηριότητα με τη χρήση τάμπλετ που σκοπό έχει τη συνεργασία και τη διασκέδαση.

Ώρα προσέλευσης 10:45

Στα παιδιά θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.