Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ»: Συγκέντρωση της παράταξης

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ» σας καλεί στη συγκέντρωση της παράταξης που θα γίνει την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ. μ. στο ΚΑΠΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, στο κτίριο Ι. Καποδίστριας (Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ).
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει το στέλεχος του Κ.Κ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ ο οποίος θα αναφερθεί στη σημασία των τοπικών - περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών και στο ενιαίο του χαρακτήρα τους.
Τις θέσεις της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ», την δράση μας στο δήμο και την αρχική κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο και στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα παρουσιάσει ο ΘΕΜΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παραβρισκόμενους.
Πολίτες του ενιαίου δήμου ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Καμία υποταγή, καμία ανοχή. Ψηφίζουμε «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στο δήμο και στη Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Ψηφίζουμε Κ.Κ.Ε. στις Ευρωεκλογές. Μόνον αυτό θα κάνει τη διαφορά, όλες οι άλλες προτάσεις είναι παραλλαγές πάνω στο ίδιο τέλμα.
Ενισχύουμε την ανυποχώρητη πάλη για τα δικαιώματα των εργαζόμενων, των άνεργων, των συνταξιούχων, των φτωχών αυτοαπασχολούμενων, των νέων και των γυναικών. Των παρατημένων στη μοίρα τους Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Είμαστε απέναντι στην ανάλγητη Κεντρική Διοίκηση και της εξαρτήσεις της, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. Για μία Τοπική Διοίκηση, όχι μακρύ χέρι του αντιλαϊκού Κράτους. Για δυνάμωμα των αντιστάσεων στο καπιταλιστικό σύστημα που σαπίζει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ & ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 4-3-2014

Λ. Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.