Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Παράσταση νίκης για την «Πολιτεία με Όραμα»

Γαβότσης Αστέριος: «Για εμάς η ενασχόληση με τα κοινά, δεν αποτελεί επαγγελματική και βιοποριστική διέξοδος. Δεν είμαι ένας επαγγελματίας πολιτικός, δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Ασχολούμαι με τα κοινά με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του»



Η πολιτεία του Ωραιοκάστρου μίλησε. Η σημερινή εκδήλωση για την κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» ήταν μια εκδήλωση νίκης. Περισσότεροι από 1.000 δημότες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου έδωσαν το παρών και δήλωσαν τη στήριξή τους στον αγώνα, που κάνει εδώ και τρία χρόνια ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και πρώην δήμαρχος Μυγδονίας, Αστέριος Γαβότσης για να δοθεί τέλος στο τέλμα που έχει οδηγήσει το δήμο η σημερινή διοίκηση. «Η σημερινή σας παρουσία δίνει το σύνθημα της νίκης. Το Ωραιόκαστρο αλλάζει επιτέλους σελίδα» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα».
Κατά την ομιλία του ο κ. Γαβότσης αναφέρθηκε στην ανυπαρξία των έργων της δημοτικής αρχής και στις τρεις δημοτικές ενότητες, η οποία, όπως είπε, οφείλεται στην εσκεμμένη αδιαφορία της. Μάλιστα τόνισε ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί να καλύψει την απραξία της με υποσχετικές προσλήψεις και απειλές οικογενειών. «Η σημερινή διοίκηση του δήμου δε μπορεί να κάνει τίποτα… Αδυνατεί , αδιαφορεί, κωφεύει αλλά προετοιμάζει με ταχύτατους και διαπλεκόμενους ρυθμούς την κάθοδό της για τις δημοτικές εκλογές με βασική της αρχή τη ρουσφετολογία και την εκμετάλλευση των άνεργων δημοτών μας. Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το μόνο που ξέρει να κάνει καλά», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Στη συνέχεια ο κ. Γαβότσης αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των δημοτών υποστηρίζοντας ότι «στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά» τονίζοντας παράλληλα την ανυπαρξία της διοίκησης. «Η σημερινή διοίκηση του δήμου δε μπορεί να κάνει τίποτα… Αδυνατεί , αδιαφορεί, κωφεύει αλλά προετοιμάζει με ταχύτατους και διαπλεκόμενους ρυθμούς την κάθοδό της για τις δημοτικές εκλογές με βασική της αρχή τη ρουσφετολογία και την εκμετάλλευση των άνεργων δημοτών μας», είπε σημειώνοντας ότι η ‘‘ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ’’ θα μεριμνήσει για την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και θα βρεθεί από την πρώτη στιγμή ως διοίκηση στο πλευρό των δημοτών, που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες της κρίσης.
«Η εμπειρία μου και το έργο μου, ως δήμαρχος δύο θητειών, μου επιτρέπει να πω ότι ο δήμος που σχεδιάζουμε είναι φτιαγμένος με όραμα και ρεαλισμό. Ξέρουμε ότι Μπορούμε! Γιατί ξέρουμε να αναζητούμε και να βρίσκουμε πόρους, να αξιοποιούμε την ευκαιρία για έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου μας και τη ζωή των δημοτών μας», συνέχισε. 
Ο κ. Γαβότσης απηύθυνε μήνυμα ενότητας στους δημότες αναφερόμενος παράλληλα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης το οποίο όπως είπε «αποτελείται από μια δυνατή ομάδα υποψηφίων συμβούλων που γνωρίζει και πονά αυτόν τον τόπο, που βάζουν το συμφέρον του τόπου πάνω από το ατομικό τους συμφέρον και δεν εξυπηρετούν προσωπικές ιδιοτέλειες» συμπληρώνοντας ότι οι πολίτες του Ωραιοκάστρου απορρίπτουν την ιδιοτέλεια και τις ατομικές πολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος καταψηφίζοντάς τες.
«Φεύγοντας αυτή η διοίκηση δεν αφήνει καμία παρακαταθήκη για ανάπτυξη. Κανένα έργο σε εξέλιξη» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας για μια ακόμη φορά την απουσία της δημοτικής αρχής. «Για εμάς η ενασχόληση με τα κοινά, δεν αποτελεί επαγγελματική και βιοποριστική διέξοδος. Δεν είμαι ένας επαγγελματίας πολιτικός, δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Ασχολούμαι με τα κοινά με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του» συμπλήρωσε.
Ο κ. Γαβότσης αναφέρθηκε αναλυτικά και στις δεσμεύσεις της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» για την επίλυση προβλημάτων στην Καλλιθέα, τη Μυγδονία και το Ωραιόκαστρο ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στη φράση του Πλάτωνα ότι όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, τότε μια από τις τιμωρίες είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. «Με εμπειρία και ενότητα μακριά από κομματικούς διχασμούς και άλλους διαχωρισμούς, σας καλούμε όλους  να δημιουργήσουμε το δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει, με όραμα και ρεαλισμό. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος.  
Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η βράβευση του πρώην αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Παναγιώτη Ισχνόπουλου, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του στον κ. Γαβότση και αθλητών του δήμου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι έχουν διακριθεί στα αθλήματά τους, μεταξύ των οποίων και ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Βασίλης Τσολακίδης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καγιάς, ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ο πρώην πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Σωτήρης Μαγόπουλος, ο πρόξενος Λουξεμβούργου Γιάννης Βεργίνης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Στράτος Ταταβέλης, εκπρόσωποι των πολιτιστικών, αθλητικών και μορφωτικών φορέων και συλλόγων του δήμου Ωραιοκάστρου. 

Foto απο oraiokastronews






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.