Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού.


Σε μια πολύ κεφάτη εκδήλωση εξελίχθηκε η κοπή της πίτας του τμήματος ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού το μεσημέρι της Κυριακής.  Επιμένοντας σταθερά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ο σύλλογος οργάνωσε την εκδήλωση στο κέντρο «Δρυάδες» με μεγάλη επιτυχία. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ η κοπή της πίτας για το νεανικό τμήμα.
Έχοντας δε εξασφαλίσει την συνδρομή της τοπικής αγοράς όπως πάντα, διέθεσε πολλά δώρα σε λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση των πολλών και ποικίλων προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του.
Στην όμορφη γιορτή που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, συμμετείχε πλήθος κόσμου και τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής κα Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος, ο κ. Αστέριος Γαβότσης, ο κ. Ευάγγελος  Καραστερίου, ο κ. Αγγελος Θέμελης , πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι  και  ο εκπρόσωπος  της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου ο κ. Γρηγόρης Εδιρνέλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.