Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΞΕΚΗΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ



Οι ομάδες Παγκορασίδων του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ξεκίνησαν χθες Σαββάτο 8/2/2014 την αγωνιστική τους δράση. Στο τμήμα Παγκορασίδων συμμετέχουν κορίτσια 14 ετών και μικρότερα και είναι το μικρότερο και το πρώτο επίσημο αγωνιστικό τμήμα στο γυναικείο βόλεϊ. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία τόσο η νίκη όσο η συμμετοχή. Εδώ υπάρχει η μετάβαση από τις προπονήσεις στον αγώνα. Εδώ θα υπάρξει η απόδειξη για κάθε αθλήτρια για το τι έμαθε μέχρι τώρα στις προπονήσεις. Βεβαίως όσοι υπήρξαν αθλητές σε κάποιο αγώνισμα μπορούν να νιώσουν την προσμονή, την αγωνία αλλά και τη χαρά της συμμετοχής στον πρώτο τους επίσημο αγώνα .Αυτή η στιγμή που περίμεναν τα 40 κοριτσάκια μας που απαρτίζουν τις δυο ομάδες  Παγκορασίδων έφτασε επιτέλους.
  Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Α΄ ομάδα μας κέρδισε την ομάδα της Αναγέννησης Ν. Ρυσσίου με 3—0 σετ και η Β΄ ομάδα μας έχασε από την ομάδα του Πήγασου Πολίχνης με 3—0 σετ.
  Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο Δρυμού που ήταν κατάμεστο από γονείς και φίλους των αθλητριών όλων των ομάδων, και όλοι μαζί χάρηκαν την συμμετοχή και τον αγώνα των εκκολαπτόμενων αθλητριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.