Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Εργαλείο για να υπολογίσετε το νέο φόρο ακινήτου σας.

Φόρο από 2 έως 13 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο μεταβαλλόμενο περαιτέρω με βάση ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως η παλαιότητα, οι προσόψεις σε δρόμους, ο όροφος κ.λπ., θα καλούνται να πληρώνουν από το 2014 οι φορολογούμενοι για κάθε είδους κτίσμα που κατέχουν (διαμέρισμα, μονοκατοικία, γραφείο, επαγγελματική στέγη, εξοχικό κ.λπ.).

Ο νέος Ενιαίος Φόρος ισχύει για όλα τα ακίνητα (κτίσματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια κ.λπ.) που κατέχει ο φορολογούμενος την 1η-1-2014.Υπολογίστε με ένα νέο εργαλείο τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων για κτίσματα (διαμερίσματα, κατοικίες, γραφεία, καταστήματα). Εισάγετε τα στοιχεία για κάθε είδους κτίσμα (τετραγωνικά κύριων και βοηθητικών χώρων, τιμή ζώνης, ηλικία του κτιρίου, όροφο και προσόψεις) και υπολογίστε με ακρίβεια το ποσό του κύριου φόρου ακινήτων. Μέσω του νέου αυτού «εργαλείου» ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, αφού εισάγει τα απαιτούμενα στοιχεία, να δει τι φόρο θα κληθεί να πληρώσει για κάθε διαμέρισμα, μονοκατοικία, εξοχικό ή άλλο κτίσμα που κατέχει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.