Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ: Ηθική υποχρέωση η συμμετοχή όλων των πολιτών στα κοινά και ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή


Ηθική υποχρέωση η συμμετοχή όλων των πολιτών στα κοινά και ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή 
Μόνο που δεν είναι δικαίωμα όλων η συμμετοχή και αυτό συνέβη  απο το μέγεθος της απληστίας και της αδιαφορίας που έχει καταβάλει πολλούς συμπολίτες μας που εκπροσωπούν εμάς και τα παιδιά μας.
Ξεκινούμε με μια κοινή άποψη,με μια κοινή ιδεολογία που εκφράζει το σύνολο των πολιτών.Δίνοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που αφορούν όλο το φάσμα της καθημερινής διαβιώσεις των πολιτών στο τόπο τους το πολιτισμό τη παιδεία τη καταπολέμηση της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο την διατήρηση και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς με τα μέσα που διαθέτει ο δήμος και ο τόπος βγάζοντας έτσι  τη καραμέλα από το στόμα κάθε αντιδημάρχου και υπεύθυνου Δημ.Συμβούλου αλλά και Τοπ. Συμβούλου «Δεν υπάρχουνε χρήματα δεν υπάρχει προσωπικό».
Δεν πρέπει να ξεχνούν πως είναι πολιτικοί και είναι αυτοί που έχουν τη πρώτη επαφή με της ανησυχίες των πολιτών και τα προβλήματα που προκύπτουν.Εκλέκτικαν για να εκφράζουν να δίνουν λύσεις και όχι να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα ,ανησυχίες και αδιέξοδα.
Η προβολή όλων  των ζητημάτων  ξεκινά από την παρουσία μας στα απαξιωμένα τοπικά συμβούλια,που η απαξίωση αυτή είναι έργο τον αδιάφορων τοπικών συμβουλών  που έχουν υποχρέωση να απολογηθούν απέναντι στους πολίτες άμεσα για  τη δημιουργία αυτής της κατάστασης.
Τέλος στα βασικά ζητήματα παιδείας καθαριότητας ασφάλειας του πολίτη στέλνουμε το μήνυμα στο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας ο οποίος μας έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρων με τη προκλητικά αδιάφορη στάση του με την ψηφοθηρική  επιλεκτική του δραστηριότητα η οποία έχει αρνητική επίδραση στην εικόνα αλλά και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας στην τοπική κοινωνία μας .
Βέβαια το ίδιο ισχύει και για την αντιδήμαρχο παιδείας η οποία απλά απέχει από το αντικείμενο της  το οποίο θεωρούμαι το ποιο ουσιαστικό στοιχείο ύπαρξης και  ανάπτυξης του τόπου.
Για τους αντιδημάρχους Καλλιθέας-Τεχνικών έργων-Μυγδονίας θα τους θυμίσουμε ένα παλιό ρητό αφήνοντας τη κριτική στους ίδιους και σε όλους εμάς τους θεατές των κινήσεων τους:
 «ένας πολιτικάντης σκέφτεται της επόμενες εκλογές»
 «ένας πολιτικός σκέφτεται της επόμενες γενεές» 


Με εκτίμηση στους πολίτες αυτού του τόπου στα μέσα ενημερώσεις που σέβονται την αληθινή φωνή και το δικαίωμα των αξιοπρεπών πολιτών.

Mανουσακης Δακης
Επικεφαλής δημοτικής κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου    

1 σχόλιο:

  1. Για όλα την ευθύνη φέρει ο Σαραμάντος. Και για τον πόλεμο στην Συρία ο Σαραμάντος φταίει. Για ότι κακό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο ο Σαραμάντος φταίει. Την προηγούμενη διοίκηση αφήστε την. Ολα όσα κληρονόμησε στον Σαραμάντο ηταν αγια και καλά. Ε λ ε ο ς !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.