Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Στη ΝΔ επιστρέφει και ο βουλευτής Θ. Σολδάτος

Στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, "ΠΑΡΩΝ" δήλωσε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΔ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος.
Η δήλωση του κ.Θ.Σολδάτου: «Η μάχη που δίνουμε, για να ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και δεκαετίες στην πατρίδα μας είναι ακόμη πιο αποτελεσματική για τον καθένα από μας μέσα από τις γραμμές της ΝΔ, που είναι ο πολιτικός οργανισμός στον οποία για μία ακόμη, έχει εναποθέσει την ελπίδα του η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Σολδάτος.
Ο κ. Σολδάτος είχε διαγραφεί στα τέλη του 2012 από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, καθώς είχε ψηφίσει "ναι" στον προϋπολογισμό, πλην των κονδυλίων των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας, στα οποία δήλωσε "παρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.