Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος στη Ν.Δημοκρατία

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Μαρκόπουλος δηλώνει "παρών" στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.


Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του, "Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας, μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση". Υπογραμμίζει μάλιστα ότι "σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο".

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε, τις τελευταίες ώρες, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, εκατοντάδες αιτήματα πολιτών και στελεχών που συντάσσονται στην εθνική προσπάθεια της Παράταξης και ανταποκρίνονται στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή δύναμη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.