Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΔΟΞΑ Πενταλόφου,ΟΜΟΝΟΙΑ Σίνδου,ΗΡΑΚΛΗΣ Αμμουδιάς Σερρών και Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου στο δρόμο για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική


Δόξα Πενταλόφου, Ομόνοια Σίνδου, Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ Σερρών.

Αυτές είναι οι ομάδες που θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε νέα μπαράζ με τους πρώτους αγώνες να γίνονται στις 12/5/2013 για  την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική Ερασιτεχνική, μετά την ολοκλήρωση των τοπικών μπαράζ.

H Δόξα Πενταλόφου τερμάτισε στην 1η θέση της Α1 Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ. τόσο στον όμιλο που συμμετείχε, όσο και στην συνέχεια, στον όμιλο προβιβασμού που συμμετείχε, έχοντας συνολικά 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ηλίας Σαπάνης και ο πιο γνωστός παίκτης στο ρόστερ της, χωρίς αμφιβολία ο Μίλτος Σαπάνης που έχει αγωνιστεί σε Νάουσα, Πανηλειακό,Παναθηναϊκό   (με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ, το 2004!), ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ιωνικό, Καβάλα, Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα και ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Η Ομόνοια Σίνδου τερμάτισε στην 2η θέση της Α1 Κατηγορίας στην κανονική διάρκεια, πίσω από την ΔΟΞΑ Πενταλόφου και στην 3η θέση στον όμιλο προβιβασμού, ισόβαθμη με την ΑΠΕ Λαγκαδά, ωστόσο στα play off κέρδισε τον Θερμαϊκό(2-0) και τον Ελευθεριακό στα πέναλτι(6-5) και πήρε την θέση στα μπαράζ για την Γ΄Εθνική. Προπονητής είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου Δράμας αναδείχθηκε πρωταθλητής μετά από 33 χρόνια και έδωσε συνέχεια στην περσινή χρονιά όπου πανηγύρισαν το κύπελλο, ενώ φέτος κατέκτησαν και το Σούπερ Κάπ. Προπονητής εδώ και τρία χρόνια είναι ο Γιώργος Σ. Γεωργιάδης.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, μια ιστορική ομάδα που ιδρύθηκε το 1952, είναι ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Σερρών για την σεζόν 2012-2013, καθώς στον τελικό που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο κέρδισε δίκαια με 2-0 τον ΗΡΑΚΛΗ Χειμάρρου και πανηγύρισε την πρώτη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία του και  θα συμμετάσχει και αυτός στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Προπονητής είναι ο Παύλος Δημητρίου.




Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική 12/05/2013
Aκρίτας Κ.Νευροκοπίου - Δόξα Πενταλόφου
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ – Ομόνοια Σίνδου

2η αγωνιστική 15/05/20134/5/13
Δόξα Πενταλόφου – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ
Ομόνοια Σίνδου – Aκρίτας Κ.Νευροκοπίου

3η αγωνιστική 18/05/2013
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ – Aκρίτας Κ.Νευροκοπίου
Δόξα Πενταλόφου – Ομόνοια Σίνδου

4η αγωνιστική 22/05/2013
Δόξα Πενταλόφου – Aκρίτας Κ.Νευροκοπίου
Ομόνοια Σίνδου – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

5η αγωνιστική 26/05/2013
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ – Δόξα Πενταλόφου
Aκρίτας Κ.Νευροκοπίου – Ομόνοια Σίνδου

6η αγωνιστική 02/06/2013
Aκρίτας Κ.Νευροκοπίου - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ
Ομόνοια Σίνδου – Δόξα Πενταλόφου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.