Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Απάντηση του Α.Σ. Ακαδημία Αθλέτικο σε δημοσιεύματα

Ο Α.Σ Ακαδημία Αθλέτικο προς αποκατάσταση της αλήθειας για τις ανακρίβειες που γράφτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο,ανακοινώνει την διαδικασία που ακολούθησε για την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα βόλεϊ Πανκορασίδων Β Ομάδων.
Ο προγραμματισμένος αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΕΤΙΚΟ και ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ , του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ θα πραγματοποιούνταν το Σάββατο 2 Μαρτίου.
Εξαιτίας όμως της εκδρομής του Γυμνασίου Καλλιθέας η οποία συνέπιπτε με την ημερομηνία του αγώνα, οι υπεύθυνοι της Αθλέτικο ήρθαν σε επικοινωνία στα μέσα Φεβρουαρίου με το σωματείο του Καμπανιακού και απο κοινού συμφώνησαν να διεξαχθεί ο αγώνας την Τρίτη 5 / 3 και ώρα 17:00 στο κλειστό γήπεδο της Νεοχωρούδας, όπου την συγκεκριμένη ώρα προπονούνται τα τμήματα της ομάδας.
Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Νικόλαος Χατζής, ενημερώνει έγκαιρα την ΕΠΕΣΘ ( η οποία είναι η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ) με e mail και κατόπιν με fax για την επικείμενη αλλαγή. Η ΕΠΕΣΘ εγκρίνει και ενημερώνει τους υπεύθυνους και έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεοχωρούδας.
Να σημειώσουμε ότι το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου μας ουδεμία σχέση έχει με αναβολές και αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και υπεύθυνη για τα θέματα αυτά είναι μόνο η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.