Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα δημοτική κίνηση στο Ωραιόκαστρο. «Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου»



Με επικεφαλής  τον Δάκη Mανουσάκη, μία νέα δημοτική κίνηση δημιουργήθηκε στο δήμο Ωραιοκάστρου και κάνει την εμφάνισή  της, στα δημοτικά πράματα, διεκδικώντας το ρόλο της.  Το 60% των ιδρυτικών μελών της κίνησης είναι γυναίκες και τα μέλη της  δραστηριοποιούνται σε συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς του δήμου  και το κύριο χαρακτηριστικό τους  είναι ότι δεν «πρώην». 



4 σχόλια:

  1. Με Δάκη "ΑΡΧΗΓΟ" και "ΩΡΑΙΟ-ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ" ΟΔΗΓΟ!
    Ε...ρε...jumbo που σας χρειάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κρατιέται ο ΔΑΚΗΣ. Την θέλει ο οργανισμός του την πολιτική. Μετά την αποτυχία του ως δημοτικός σύμβουλος με την Αλίρη τώρα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ως υποψήφιος Δήμαρχος. ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέος άνθρωπος,νέος υποψήφιος,γιατί να μη τον στηρίξουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτάξτε ρε τα χάλια σας εκει στη διοίκηση και στην αντιπολίτευση του δήμου Ωραιοκάστρου και αφήστε τους νέους ανθρώπους να προχωρήσουν μήπως και δούμε καμιά προκοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.