Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τα «λάθη» του Δ. Σαραμάντου τα πληρώνουν οι πολίτες, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3.9.2012

Τα «λάθη» του Δ. Σαραμάντου τα πληρώνουν οι πολίτες, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη.  
Ο Δ. Σαραμάντος είναι  ο μοναδικός ίσως δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα που την  ανεπάρκειά του και τα «λάθη» του, καλούνται να τα πληρώσουν οι δημότες βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η μεγάλη αναστάτωση και επιβάρυνση που προκάλεσε στους δημότες ο Δ. Σαραμάντος με τις « λάθος»   τιμές ζώνης των ακινήτων, που έδωσε στη ΔΕΗ, δεν έχει προηγούμενο.  Οι δε  δικαιολογίες που προσπαθεί να ψελλίσει εκ των υστέρων,  αυξάνουν ακόμη περισσότερο την αγανάκτηση των δημοτών, αφού υποτιμάει επιπλέον και την νοημοσύνη τους.
Όταν  ένας δήμαρχος φτάνει σε αυτό το   σημείο,  να αναγκάζει τους δημότες να καταβάλουν τριπλάσια και τετραπλάσια ποσά για το χαράτσι των ακινήτων, πληρώνοντας το «λάθος» του δημάρχου το οποίο δεν ξέρει κανένας πότε θα επανορθωθεί,   τότε «φέξε μου και γλίστρησα» που λέει και ο λαός.
Κανένα έγγραφο που περιέχει  στοιχεία, όπως αυτά που αφορούν τις τιμές ζώνης και  αποστέλλονται στη ΔΕΗ για να υπολογισθούν οι επιβαρύνσεις των κατοίκων, δεν μπορεί να φύγει από το δήμο, εάν δεν ελεγχθεί από το δήμαρχο.  Κανένας υπάλληλος  δεν θα τολμούσε να κάνει τέτοια «λάθη», τριπλασιάζοντας τις  τιμές ζώνης του Δρυμού, των εργατικών και του οικισμού των παλιννοστούντων και άλλων περιοχών του δήμου, όσο αδαής και να είναι.
Δύο πράματα  λοιπόν μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο Σαραμάντος  δεν  ελέγχει τα έγγραφα καίριας σημασίας για  τους δημότες λόγω αδιαφορίας ή λέει ψέματα και σαν προϊστάμενος εκμεταλλεύεται τη θέση του, επιρρίπτοντας  τις ευθύνες σε μία υπάλληλο, τώρα που αποκαλύφθηκε  ότι επιδίωκε   να αυξήσει τα έσοδα του δήμου, στα «μουλωχτά», 
Ότι και από τα δύο να συμβαίνει αποδεικνύει   ότι ο  Δ. Σαραμάντος, δεν ξέρει που  πατά και που βρίσκεται.  Αδυνατεί να εξασφαλίσει  το κοινό καλό, δεν υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των δημοτών και δείχνει να αντιλαμβάνεται  τη θέση του δημάρχου απλά σαν μία ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συγγενείς των μελών της διοίκησης που προσλαμβάνει προκλητικά στις  διάφορες θέσεις του δήμου.
Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της διοίκησης,  ας σταματήσουν να αδιαφορούν  και ας κοιτάξουν το συμφέρον του τόπου και των δημοτών και να βρεθούν στο πλευρό τους
Ο  Δ. Σαραμάντος , δεν μπορεί  να κοροϊδεύει  πλέον κανέναν άλλον πέραν του εαυτού του.
 Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών              
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

1 σχόλιο:

  1. Για όλα την ευθύνη φέρει ο Σαραμάντος. Και για τον πόλεμο στην Συρία ο Σαραμάντος φταίει. Για ότι κακό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο ο Σαραμάντος φταίει. Την προηγούμενη διοίκηση αφήστε την. Ολα όσα κληρονόμησε στον Σαραμάντο ηταν αγια και καλά. Ε λ ε ο ς !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.