Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 8:30μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η Γυναικεία Χορωδία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης “Eu Choralis”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  
                                                                                          
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Eu Choralis


Την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 8:30μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο  Θεσσαλονίκης, η Γυναικεία Χορωδία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης “Eu Choralis, σας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μελωδίες από την ελληνική και ευρωπαϊκή μουσική παράδοση.
Θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα δουλεμένο με μεράκι, μέσα από πολύωρες πρόβες, με όμορφες μουσικές από τα Δωδεκάνησα έως και το διάσημο μιούζικαλ “Les Miserables”, βασισμένο στην αριστουργηματική νουβέλα του Βίκτωρος Ουγκώ «Οι Άθλιοι».
Στη συναυλία συμμετέχει και η Μικτή Χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Αρετσούς & Δέρκων, η οποία, υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Νάτσιου και τη συνοδεία τετραμελούς παραδοσιακής ορχήστρας, θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ελληνικό παραδοσιακό πρόγραμμα, κυρίως από τη Μ. Ασία.
Τη Γυναικεία Χορωδία “Eu Choralis” του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου διευθύνει ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, Δρ. Μουσικολογίας και Πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, ενώ τη μουσική διδασκαλία της χορωδίας έχει η Άννα Γεράση, Εκπαιδευτικός Μουσικής. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.