Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Βορίδη you are a check machine!

Χθες βράδυ  παρουσία των βουλευτών κ.  Σ. Αναστασιάδη και κ.  Θ. Καράογλου, των δημάρχων κ. Δ. Σαραμάντου, κ.  Λ. Κυρίζογλου και κ. Γ. Γλώσση, του πολιτευτή Π. Τσακίρη,  αντιδημάρχων και αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής πραγματοποιήθηκε  συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου στο Glamour όπου ως κεντρικό πρόσωπο είχε τον π. Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη.
Αυτή τη φορά επρόκειτο για έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο ανάμεσα στον Υπουργό και τους παρευρισκομένους, όχι μόνον για τις εκλογές αλλά και για πληθώρα πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων.
Για περισσότερο από μία ώρα ο αγαπημένος της  τοπικής Ωραιοκάστρου, Μ. Βορίδης, ή “check machine” (όπως τον αποκαλεί το fan club του στο συριζα Ωραιοκάστρου) απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι παριστάμενοι εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα.
«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι απλή, ξεκάθαρη και κατανοητή», υπογράμμισε ο κ. Βορίδης  στη σύντομη εισήγηση που έκανε προσθέτοντας ότι «η ρίζες του προβλήματος βρίσκονται στην ανάληψη της ηγεσίας της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου».
Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανεργία , διευκρινίζοντας ότι για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας απαιτούνται επενδύσεις, οι οποίες μπορούν να προέλθουν από τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για τις οποίες δεσμεύεται η Νέα Δημοκρατία.
Σε ότι αφορά την λαθρομετανάστευση ο κ. Βορίδης ήταν σαφής ως προς την πρόθεση της ΝΔ για κατάργηση του νόμου Ραγκούση.
Αναφερόμενος στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) υπεραμύνθηκε της αναγκαιότητας κήρυξης της στο πλαίσιο του γεωπολιτικού συστήματος και υπό τις συνθήκες που έχει αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Βορίδης κατέληξε τονίζοντας ότι «οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων ετών μιας και θα κρίνουν την παραμονή της χώρας στην τροχιά της Ευρώπης».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.