Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γοήτευσε το κοινό η θεατρική ομάδα της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού Σχ.Νεοχωρούδας με τη θεατρική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

Γοήτευσε το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Νεοχωρούδας η θεατρική ομάδα της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού Σχ.Νεοχωρούδας με τη θεατρική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας».Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στη δασκάλα τους την κ.Κατερίνα Διαμαντοπούλου η οποία μας έδειξε γι΄ακόμη μία φορά τους στόχους της τέχνης του θεάτρου στην εκπαίδευση,μας έδειξε γι’ ακόμη μία φορά ότι το θέατρο αποτελεί μια βιωματική δημιουργική διαδικασία μάθησης που συνδέει τη σχολική γνώση με τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Άς χειροκροτήσουμε τους μαθητές και τη δασκάλα τους, η οποία είναι και εύχομαι να παραμείνει ένας Φάρος αξιών κάτι που ειδικά έχουμε ανάγκη αυτήν την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.