Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γιαννίτσης προς αιρετούς: Τέρμα στις φιέστες, λεφτά σε επενδύσεις και άνεργους

Να ιεραρχήσουν εκ νέου τις προτεραιότητές τους και να διαχειριστούν με διαφορετικό τρόπο τους πόρους του 2012 καλεί, με επιστολή του, περιφερειάρχες και δημάρχους ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, «καθώς πολλές χιλιάδες πολίτες έχουν περάσει στην ανεργία, ή δοκιμάζονται σκληρά με σημαντικές περικοπές εισοδήματος και υπηρεσιών κοινωνικής στήριξης».
Ο υπουργός τονίζει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να μηδενίσει ή να περιορίσει στο ελάχιστο δαπάνες για εορταστικές εκδηλώσεις, δράσεις προβολής ή παρεμφερείς δαπάνες, διαθέτοντας τα εξοικονομούμενα ποσά «σε δραστηριότητες που μεγιστοποιούν το κοινωνικό όφελος, όπως κοινωνικές δράσεις ή επενδυτικές δραστηριότητες, που δημιουργούν απασχόληση και αναπτυξιακή προοπτική σε τοπικό επίπεδο».
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή του υπουργού Εσωτερικών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.