Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ





Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης για την δημιουργία του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου,  και τις εκλογές στις 16 Οκτωβρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Θεωρώ πολύ σημαντική την  ίδρυση Εμπορικού Συλλόγου  στο Ωραιόκαστρο.
 Η χώρα βιώνει την μεγαλύτερη και  παρατεταμένη οικονομική  κρίση, την  βαθύτερη στην σύγχρονη ιστορία της.
 Οι αγορές έχουν στεγνώσει από ρευστό, οι ακάλυπτες επιταγές έχουν αυξηθεί, η ανεργία θα ξεπεράσει το 23% , με αποτέλεσμα η καταναλωτική δύναμη να έχει συρρικνωθεί δραματικά.
  Οι επαγγελματίες   βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, με την πτώση του τζίρου των καταστημάτων να αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 15%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
  Ο Εμπορικός Σύλλογος δημιουργείται σε μία εποχή που είναι αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε, καθώς καλείται να  προασπίσει τα συμφέροντα του κλάδου, να λύσει προβλήματα της τοπικής αγοράς , αλλά να αναστρέψει συγχρόνως , στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί.
   Θα στηρίξω την  προσπάθεια του νέου Εμπορικού Συλλόγου, θα είμαι δίπλα τους σε ότι κιάν χρειαστούν.
   Συγχαίρω τα μέλη για την πρωτοβουλία της ίδρυσης του Συλλόγου. Εύχομαι καλή επιτυχία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.