Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αστέριος Γαβότσης: «Οκτώ χρόνια υποσχέσεων και ανικανότητας για την ανέγερση του σχολείου από τη διοίκηση του Σαραμάντου».

Απο το oraiokastro.net

Κυριακή 20/3. Ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» στο Μεσαίο την Κυριακή το πρωί, με θέμα την κατάργηση του σχολείου. Ο Αστέριος Γαβότσης αναφέρθηκε στις τεράστιες ευθύνες της διοίκησης Σαραμάντου, που για οκτώ χρόνια υπόσχονταν την ανέγερση σχολείου και για το οποίο αποδείχθηκε ανίκανη τελικά να κατασκευάσει, «παρά το ότι είχε εξασφαλίσει, όπως έλεγε, τη χρηματοδότηση και εκκρεμούσε μόνο η έκδοση της οικοδομικής άδειας. Χαρακτηρίστε το εσείς, όπως θέλετε» τόνισε ο Α. Γαβότσης «εξαπάτηση, αδιαφορία, ανικανότητα». Και συνέχισε λέγοντας « εάν η διοίκηση Σαραμάντου είχε προχωρήσει στην ανέγερση του σχολείου, τώρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα και δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε τη σημερινή εκδήλωση». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Γ. Λαζαρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Τερζής και Δ. Καρασαββίδης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητα Σάββας Φωτιάδης, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στη συγχώνευση των σχολείων, καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Παπαντώνη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «πώς θα πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας, όταν θα φουσκώνει το ποτάμι και δεν θα μπορούν να περάσουν απέναντι;» Αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες του Συλλόγου και ότι για τις παραπέρα ενέργειες θα αποφασίσει ο Σύλλογος στη γενική συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη. Σημείωσε επίσης ότι το κτίριο που στεγάζεται το δημοτικό σχολείο Ν. Φιλαδέλεφειας, δεν διαθέτει τις ανάλογες υποδομές για να δεχθεί και άλλους μαθητές, με αποτέλεσμα να υποβαθμισθεί αντί να αναβαθμισθεί η εκπαίδευση στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.