Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σαραμάντος και ο συνδυασμός «Ωραιόκαστρο Τώρα» τίμησαν την Τρίτη Ηλικία







Ωραιόκαστρο, 5.10.2010


          Τα ΚΑΠΗ των Δήμων Μυγδονίας, Ωραιοκάστρου και Καλλιθέας επισκέφτηκαν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.
          Ο κ. Σαραμάντος και οι συνεργάτες του πρόσφεραν στους ηλικιωμένους επιτραπέζια παιχνίδια και συνομίλησαν μαζί τους, τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του συνδυασμού για την Τρίτη Ηλικία. Παρουσίασαν, δε, τις θέσεις τους γι αυτό το ζήτημα, όπως περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της παράταξης. Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι έθεσαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο κ. Σαραμάντος διαβεβαίωσε ότι η Τρίτη Ηλικίας θα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του νέου Δήμου και μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.