Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Έγγραφο του Δημήτρη Σαραμάντου προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ασφάλεια διεξαγωγής των εκλογών στο «Κονταξοπούλειο»

Έγγραφο προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία με κοινοποίηση στο Γραφείο Εκλογών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης , με το οποίο ζητά να πληροφορηθεί αν το «Κονταξοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου  πληρεί όλες τις προϋποθέσεις  ασφάλειας και πυρασφάλειας προκειμένου να χρησιμοποιείται ως τόπος διεξαγωγής εκλογών κατέθεσε σήμερα ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος.
            Ως γνωστόν, από το 2006 ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Νίκος Μπάτος, εφαρμόζει την «πρωτοτυπία» της στέγασης όλων των εκλογικών τμημάτων του Ωραιοκάστρου στο «Κονταξοπούλειο», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των εκλογέων, αλλά και το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.
            Με την αίτησή του ο κ. Σαραμάντος καλεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία  «να διαβεβαιώσει με τρόπο σαφή», όπως αναφέρει, «ότι επιτρέπει λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των κανόνων πυρασφάλειας, την προσέλευση και παραμονή ενός τέτοιου όγκου πολιτών (σ.σ. 12.500 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους-20 και πλέον εκλογικά τμήματα) σε ένα γυμναστήριο με προβλεπόμενη χωρητικότητα μόλις 700  θέσεων, η οποία εξαντλείται από τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών (Πρόεδρος – Δικαστικός αντιπρόσωπος, μέλη, γραμματείς ) καθώς επίσης και από τα μέλη της φρουράς». Και καταλήγει «Θέτω άπαντες τους εμπλεκόμενους φορείς ενώπιον των ευθυνών τους»

Αναλυτικά η αίτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.